A Mészi Fotó Könyvkiadó fő tevékenysége a saját kiadású képeskönyvek megjelentetése. A könyvek fotóanyaga kizárólag Mészáros T. László felvételeiből áll. Képeskönyveink a megjelenés után rövid idővel elfogynak, a piac és partnereink folyamatosan igénylik az új kiadványokat.

Legelső saját kiadású könyvünk az 1997-ben megjelent Zalaegerszeg című képeskönyv volt. Az album a város 750. évfordulójának alkalmából jelent meg, óriási hiányt pótolva, hiszen ekkor nem volt egyetlen hasonló képeskönyv sem a városról. A könyv kedvező fogadtatása és sikere arra ösztönzött minket hogy folytassuk a könyvek készítését, az azóta eltelt 8 évben folyamatosan jelentek meg különböző formátumú Zalaegerszeget és Zala megyét bemutató albumaink.

A saját kiadású könyveken kívül vállaljuk más könyvek komplett elkészítését is. Büszkék vagyunk többek között Az iszlám világa és a Hidak Zala megyében című munkáinkra.

11 éve foglalkozunk naptárak készítésével, ez idő alatt számtalan falinaptárt, asztali naptárt, mininaptárt alkottunk. Saját ötlet alapján készült el az egyedi Zalaegerszeg régi képeslapokon 2005 képeslap-naptár, mely a régi idők Zalaegerszegét idézi fel századeleji képeslapok felhasználásával.

Büszkék vagyunk rá hogy Letenye, Zalaegerszeg és Zalai falinaptárunk az évek során töretlen népszerűségnek örvend, az óriási igény miatt minden évben emelni tudjuk az eladott példányszámot.

Kiadványaink listáját itt olvashatja. Mindegyikbe belelapozhat, beleolvashat. Ha rendelni szeretne belőlük, kérjük töltse ki űrlapunkat.

Fotógaléria / Kiadványok

FOTÓZÁS
Profi csapat várja
az Ön megbízásait!
Ismerkedjen meg
kiadványainkkal!
Mészáros T. László: 30/740-2950 • Mészáros Róbert: 30/227-9377 • Fax: 92/311-818 • e-mail: meszi kukac meszi.hu • © Foto Europa Kft. - Mészi Fotó Könyvkiadó.
Minden jog fenntartva. A honlapon szereplő fotók szerzői jogvédelem alatt állnak. Előzetes írásbeli engedély nélküli felhasználásuk jogi következményeket von maga után.