Fő tevékenységünk, a fotózáshoz szorosan kapcsolódik a kiadványkészítés.
Vállalkozása, cége üzleti sikerét segítheti különböző kreatív nyomtatott kiadványokkal.

Bármilyen típusú, méretű, terjedelmű kiadványt elkészítünk.

Néhány példa:
arculattervezés
meglévő arculat egységesítése, modernizálása
grafikai tervezés
hirdetés tervezés
névjegykártya
szórólap, leporelló
prospektus
katalógus
dosszié, mappa

Szívesen adunk árajánlatot turisztikai (kistérséget, falvakat, várost, tájegységet bemutató) kiadványok komplett elkészítésére.

A legmodernebb számítógépekkel, szkennerekkel, nyomtatókkal dolgozunk. Vállaljuk a kiadványok grafikai tervezését, szerkesztését, tördelést, nyomdai előkészítést, levilágítást, nyomást, kötészetet és a szállítást.

Így Önnek nem kell külön fotóssal, grafikussal, nyomdásszal felvennie a kapcsolatot, mi az ötlettől a fotók elkészítésén és a tervezésen, gyártáson keresztül a késztermék szállításáig kompletten vállaljuk a munkát. Csupán egyszer kell mesélnie az elképzeléseiről, a többit bízza ránk.

Nyomdai és kötészeti munkákhoz az ország legmodernebb és legjobb minőséget produkáló partnereket választottunk.
300 példány feletti gyártás esetén a kiadvány 4, 6 vagy 8 werkes ofszet nyomdagépen készül, automatikus színellenőrzés mellett, a legmodernebb CTP rendszer igénybevételével.
300 példány alatti gyártás esetén a kiadvány a legmodernebb digitális nyomdagéppel készül, akár példányonként változó adatokkal is (pl. megszemélyesítés)!

Kérjük tekintse meg referenciáinkat: Kiadványok
Fotóinkból itt talál ízelítőt: Fotóarchívum

FOTÓZÁS
Profi csapat várja
az Ön megbízásait!
Ismerkedjen meg
kiadványainkkal!
Mészáros T. László: 30/740-2950 • Mészáros Róbert: 30/227-9377 • Fax: 92/311-818 • e-mail: meszi kukac meszi.hu • © Foto Europa Kft. - Mészi Fotó Könyvkiadó.
Minden jog fenntartva. A honlapon szereplő fotók szerzői jogvédelem alatt állnak. Előzetes írásbeli engedély nélküli felhasználásuk jogi következményeket von maga után.